Skip to content
Increase font size Decrease font size Default font size

Tenis Club Kofe Craiova facebook

Tenis Club Kofe Craiova
TELEX -Kofe catre inaltimi PDF Imprimare

01.10.2013

 

Tinerii craioveni pasionati de sport vor putea participa la un proiect de initiere în tenis si alpinism, în perioada  12 - 23 octombrie. Proiectul "Telex-Kofe Catre Înaltimi" este finantat de Ministerul Tineretului si Sportului prin Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Dolj, si se adreseaza tinerilor cu vârsta între 14 si 35 de ani.

Turneul de tenis se va desfasura in data de 12-13.10.2013 si sunt asteptati aproximativ 50 de participanti. Participantii au obligatia de a avea o tinuta sport (trening si adidasi de tenis fara crampoane).
Proiectul cuprinde si o masa rotunda dedicata tinerilor instructori si antrenori de tenis din Craiova unde se vor discuta problemele cu care se confrunta practicantii acestui sport.
Deasemenea, in data de 14-20.10.2013, aproximativ 40 de iubitori ai alpinismului vor lua lectii de escaladare, 20 dintre acestia urmand sa ia parte la o expeditie montana.
Inscrierile se vor face pe adresa de mail: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza unde se vor preciza numele, prenumele, data nasterii si actiunea la care vor participa. Inscrierile se fac pana in data de 11.10.2013 ora 12:00 iar participantii au obligatia de a prezenta o copie a cartii de identitate in momentul participarii.

 


Lista celor inscrisi la turneul de tenis din cadrul Proiectului TELEX Kofe - Catre inaltimi

Tabloul Pro

Tablou Amatori

Program 12.10.2013 Rugam toti participantii sa se prezinte cu cel putin o jumatate de ora inainte de ora la care au fost programati (se exclud meciurile de la ora 9:00) Pentru mai multe detalii sunati la tel:0723241223

Program 13:10:2013

Castigatorii Tabloului Pro: Locul 1- Oana Gavrila, locul 2 - Ilie George, locul 3 - Mare Tania, locul 4 Ionila Eduard

Castigatorii Tabloului Amatori: Locul 1 - Mihai Madalin, locul 2 - Popescu Virgil, locul 3 - Sandu Claudiu, locul 4 - Balteanu Alin

 
Ioana Guna este campioana Romaniei PDF Imprimare

Premiere Dublu

05.06.2012

Sportiva CS Kofe, Ioana Guna, este noua campioana nationala la categoria 14 ani. Tenismena craioveana a reusit sa castige, atat la simplu, cat si la dublu, turneul dedicat junioarelor de 14 ani, desfasurat in perioada 25.05 - 03.06 la Centrul National de Tenis din Bucuresti.

Ioana a intrat in competitia de simplu de pe pozitia favoritei nr. 3. Ea a trecut primele doua tururi fara sa cedeze nici un game. Meciul din turul al treilea a fost impotriva Dianei Ciubotariu, de la ICMRS Galati, pe care a invins-o cu scorul 6-3 6-3.

Primul meci dificil al Ioanei a fost cel din turul al treilea impotriva favoritei nr. 6 - Andreea Rosca, pe care a depasit-o cu scorul 4-6 6-3 7-5. A urmat o semifinala intens disputata, in care a intalnit-o pe Miriam Bulgaru, de la T.C. Bucur - Alba Iulia, scor 6-3 6-4.
In finala Campionatelor Individuale de Vara U14, Ioana Guna a jucat impotriva Ioanei Minca, de la LPS CSS Pitesti, favorita nr. 5. Experienta sportivei pitestene a ajutat-o pe aceasta sa inceapa foarte bine partida, ea detasandu-se la un confortabil 5-2, in primul set. Ambitia si calitatile atletice si mentale deosebite ale Ioanei Guna, au ajutat-o insa pe craioveanca sa dea o replica remarcabila. Jucatoarea CS Kofe a revenit in set si a reusit sa il castige la tie-break cu scorul 11-9, dupa mai bine de doua ore de joc. Setul secund i-a revenit Ioanei cu scorul 6-1.

In competitia de dublu, Ioana a facut echipa cu bucuresteanca Andreea Rosca, de la CS Politehnica. Pana in finala, cele doua sportive au invins perechile formate din Tania Mare/Mihaela Marculescu, scor 6-3 6-3, Ilona Ghiroaie/Miriam Bulgaru, 6-2 7-6(9) si Mihaela Ghioca/Irina Nitu, 6-1 6-4. Meciul din finala a fost impotriva favoritelor nr. 1, Iulia Ivascu/Andrada Surdeanu, pe care le-au invins cu scorul 6-3 6-4.

 

Felicitari Ioana !!!
 
Finala C.S. Kofe la Craiova PDF Imprimare

25.11.2011

 

Pornind din pozitiile de favorita 1 si 4, sportivele C.S. Kofe, Oana Gavrila si Mare Tania si-au disputat intre ele finala de 14 ani a turneului "Cupa de toamna" desfasurat la Craiova.

 

Primul tur a fost liber pentru Oana care a trecut in urmatoarele doua tururi de Izabela Novac (Dyadora Timisoara), scor 6-3 6-1, respectiv de Mara Pirscoveanu (TC Rm. Valcea),  scor 7-5 6-3.

 

Tania, la randul ei, a avut tot un prim tur liber, trecand in urmatoarele doua tururi de Diana Gorgota (A.C.S Autocorex), scor 6-3 6-0, respectiv Clara Ilinca (Legitimata C.S. Kofe), scor 7-6(3) 6-2.
Finala turneului a fost una foarte disputata, terminandu-se cu scorul 7-6(3) 6-4 in favoarea Oanei Gavrila.

 

De asemenea, la 14 ani baieti, Eduard Ionila a reusit sa acceada in semifinala unde a cedat cu scorul de 6-2 7-5 in fata favoritului principal, Andrei Balintescu (Aditen Govora).
 
Tania Mare, invingatoare la Bucuresti PDF Imprimare

15.11.2011

 

Sportiva Tania Mare a castigat turneul de categoria I Cupa Micris, desfasurat la Bucuresti.

Tania a avut un prim tur liber, fiind favorita nr. 2 pe tablou. In turul secund a invins-o pe Maria Stoian (Olimpia Bucuresti) cu scorul 6-0 6-0, iar in sferturi pe Mara Oprea (LPS Constanta), scor 6-4 6-2.

In semifinala, jucatoarea CS Kofe a intalnit-o pe Patricia Eftenoiu, de la CS Mircea Eliade - Bucuresti, de care a trecut cu scorul 6-1 6-1.

Adversara Taniei din ultimul act al competitiei a fost Diana Cucalan, de la CSM Timisoara, care trecuse in semifinala de favorita principala Nicole Tatarus. Tania a castigat net finala cu scorul 6-0 6-2.
 
Oana Gavrila castiga Cupa Citroen - Babolat PDF Imprimare

8.10.2011

Sportiva craioveana Oana Gavrila si-a mai adjudecat un trofeu din calendarul  competitional intern, la categoria 14 ani. Ea a castigat turneul de categoria I Trofeul Citroen Babolat, desfasurat la Ramicu Valcea.

Oana a avut un prim tur liber, fiind favorita principala pe tablou. In turul secund a invins-o pe Andreea Tupan cu scorul de 6-1 6-1, iar in sferturi pe Mara Pirscoveanu cu 7-6 (4) 6-2. In meciul contra Marei, Oana a avut de infruntat si galeria numeroasa a sportivei vilcene, aceasta antrenandu-se chiar la clubul organizator T.C. Ramnicu Valcea.

Adversara Oanei din finala a fost valceanca Bianca Mihailescu, pe care a invins-o in trei seturi: 1-6 7-5 6-3, dupa ce a reusit sa revina de la scorul de 6-1, 5-2 (40-15) pentru adversara.
 
<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 Următor > Sfârşit >>

Pagina 1 din 5
Banner
Banner
An error occured during parsing XML data. Please try again.