Skip to content
Increase font size Decrease font size Default font size

Tenis Club Kofe Craiova facebook

Echipa CS Kofe este CAMPIOANA NATIONALA la echipe de dublu U12 PDF Imprimare

12.09.2011

 


Formatia clubului Kofe a castigat Campionatul National Intercluburi pe Echipe de Dublu la categoria de varsta 12 ani, desfasurat la Curtea de Arges.

Lotul CS Kofe a avut in componenta cinci sportivi: Ioana Guna, Tania Mare si Laura Cazacu la fete, iar la baieti, George Ilie si Raul Dicu, acesta din urma jucand pentru clubul craiovean in baza unui protocol de colaborare cu UTA Arad. Capitanul nejucator al echipei a fost Teodor Vasile.

Sistemul dupa care s-a desfasurat campionatul a fost tabloul eliminatoriu de 8, in oglinda, cu patru capi de serie. Astfel, fiecare intalnire intre cluburi a fost formata dintr-un meci de dublu baieti, unul de dublu fete si unul de dublu mixt.

Lotul craiovean a pornit in cursa de pe pozitia de favorit principal, intalnind in primul tur echipa clubului Daimon Bucuresti, de care a trecut cu scorul total 3-0. Astfel, perechea masculina George Ilie/Raul Dicu si-a intrecut adversarii Matei Nicolescu/Alexander Simion cu 6-3 6-0, fetele Ioan Guna/Tania Mare au trecut de perechea Agata Olteanu/Andreea Ciuca dupa un sec 6-0 6-0, iar la mixt Laura Cazacu si George Ilie i-au invins pe Agata Olteanu si Alexander Simion cu 6-1 7-6 (5).

In turul al doilea, C.S. Kofe a jucat impotriva clublui S&F Tennis System din Ploiesti de care a trecut, din nou, cu scorul total 3-0. Rezultatele meciurilor au fost urmatoarele: George Ilie/Raul Dicu - Razvan Marinescu/Andrei Moraru, scor 6-0 6-1, Ioana Guna/Tania Mare - Ioana Negoitescu/Naomi Petreanu, 6-3 6-1, si Ioana Guna/Raul Dicu - Ioana Negoitescu/Andrei Moraru, 6-1 6-0.

In runda finala, C.S. Kofe a intalnit echipa CS Politehnica Bucuresti, pe care a reusit sa o invinga net, scor 3-0, cedand un singur set pe parcursul intregii intalniri. Meciul cel mai disputat a fost cel de baieti, in care George Ilie si Raul Dicu au castigat in tie-break-ul setului decisiv, scor final 3-6 6-2 7-6 (5), in fata perechii Luca Vidan/Raducu Sebastian. Fetele, Ioana Guna si Tania Mare, au trecut insa fara emotii de echipa formata din Andreea Rosca (Nr. 1 in clasamentul national 12 Ani) si Ilinca Babata, scorul partidei fiind 6-0 6-0. Meciul de dublu mixt s-a incheiat cu scorul 6-3 6-4, pentru echipa C.S. Kofe.

Rezultatul de la Curtea de Arges vine ca o confirmare a valorii sportivilor craioveni, care au demonstrat, pe parcursul intregului sezon, ca pot face performanta atat la simplu cat si la dublu.
 
Banner
Banner
An error occured during parsing XML data. Please try again.