Skip to content
Increase font size Decrease font size Default font size

Tenis Club Kofe Craiova facebook

Jucatoarele C.S. Kofe au dominat Turneul Trans-Agape de la Sibiu PDF Imprimare

18.08.2011

 

Turneul national de categoria I, Trans-Agape, desfasurat in perioada 13 - 19 august la Sibiu, s-a incheiat cu rezultate foarte bune pentru sportivii clubului Kofe.

Desi au jucat la o clasa de varsta superioara - respectiv 14 ani - Tania Mare, Laura Cazacu, si Ioana Saioc au ajuns pana in fazele superioare ale turneului.

Astfel, la proba de simplu, Tania Mare s-a impus in finala in fata Andreei Cula (legitimata C.S. Kofe), pe care a invins-o cu scorul 6-1 6-3.

Ioana Saioc a reusit sa se claseze pe locul al IV-lea, dupa ce a pierdut lupta pentru locul al III-lea in fata Sofiei Borcuti de la C.S. T. C. Pamira Sibiu, cu 0-6 1-6. Jucatoarea legitimata la clubul sibian o invinsese, in turul anterior, si pe Laura Cazacu cu 6-7 (2) 2-6.

La dublu, insa, echipa Tania Mare/Laura Cazacu si-a mai adjudecat un trofeu, invingand in finala echipa formata din Andreea Cula (legitimata C.S. Kofe) si Cristina Todor (T.C. Sun - Alba Iulia), cu scorul 6-0 6-4.

Reprezentantii C.S. Kofe in cadrul turneului masculin de 14 ani, Eduard Ionila si George Ilie, au cedat, in faza turului secund, in fata jucatorilor Alex Stoica de la T.C. Pamira (favoritul 1), scor 5-7 2-6, respectiv Andrei Balintescu de la Aditen Govora (favoritul 3), scor 1-6 1-6. Cei doi au facut echipa si la dublu unde au fost invinsi de Alex Stoica si Maxim Borcuti, ambii de la T.C. Pamira, cu scorul 2-6 2-6.
 
Banner
Banner
An error occured during parsing XML data. Please try again.